στην λεσχη την αττικη

Η λέσχη μας μεχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη λέσχη της αττικής. Είναι η πολυπληθέστερη από μέλη αλλά και με τις περισσότερες εκδηλώσεις. Για να το πετυχει αυτό η λεσχη έχουν ασχοληθεί πολύ όλοι εσείς, τα μέλη της ,που με την συμμετοχή σας βοηθάτε στην πορεία της.
Την λέσχη αυτή για την ιστορια , για να γνωρίζουν οι νεότεροι αλλά και για να θυμηθούν και οι παλαιότεροι, έγινε με μια ιδέα του Τριανταφυλλίδη και του Κοκολακη . Είπαν να φτιάξουμε μια λέσχη για να........... συνωστιζόμαστε όπως είχε πει και ο Αθανασίου . Η λέσχη λοιπόν ξεκίνησε με 10 άτομα και φίλους αυτών, Τα μισά από τα ιδρυτικά μέλη της είναι επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση με το 4χ4. Ολοι ανθρωποι του βουνου και των εκδρομων
..............................................................................................................................................................
Εχουμε κανει πανω από 60 εκδηλωσεις στα τελευταια τρια χρονια από την καπαδοκια τον γραμμο την πλαστηρα την μακεδονια τα τζουμερκα την πελλοπονησο την ευρυτανια Μετσοβο ευβοια βαρδουσια παρνηθα ζηρια στενη παυλιανη . εκδρομες περιηγητικες αλλα και δυσκολες .εκδρομες που εχουν μεινει στην θυμηση μας σαν ομορφες εμπιρειες .


Παραλληλα καναμε εκδηλώσεις χορού, σεμινάρια και γιορτές.

Η λεσχη είναι ανθροποκεντρικη. εχει θεμελια εμας ,τους φιλους την παρεα. αν εμεις ολοι γινουμε κοματια η ψυχραθουμε η δεν εχουμε συνοχη τοτε η ιδεα σβηνει .πολυ συχνα μπορει να ακουστει ----αντε ρε δεν παω εκει σπαστικα δεν γουσταρω παω αλου και αλλα. Αυτά χαλανε την παρεα τον πυρυνα την ομαδα και χαλανε τα υποστηλωματα της λεσχης.

Χαίρομουν πάρα πολύ γιατί εβλεπα ότι η ιδέα της λέσχης που είχαμε ονειρευτεί οι εμνευστες της λεσχης προχωράει . Ήθελα, και αυτό το έλεγα χρόνια πολλά, μια λέσχη χωρίς τα λάθη παρελθόντων ετών.

Εν μερει το πετυχαμε

............................................................................................................................................................
Αυτά που εμένα με πείραξαν είναι η απρεπής συμπεριφορά μελών της λέσχης μας προς την λέσχη γενικά αλλά και προς άλλα μέλη επί προσωπικού και χωρίς στοιχεία. Ήταν μια δύσκολη περίοδος που κλονίστηκε η ομορφιά της λέσχης. Εμένα με πείραξε πολύ όπως και άλλα μέλη της λέσχης μας.


Τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχτεί ένα παρασκήνιο που πιστεύω ότι μόνο κακό κάνει στην συνοχή της λεσχης.μελη της λέσχης τα όποια έχουν κάποια ιδέα να πουν για την οποία βελτίωση της λέσχης μη βρίσκοντας κανέναν από το δς αρκούνται να εκδηλώνουν τις αντιθέσεις των την γραμματέα της λέσχης η οποία τους συμπονά και κανει χρεη εξομολογητη..
Η λέσχη είναι φτιαγμένη από μέλη που πολλά χρόνια είχαν σχέση με το 4χ4 το βουνό τις εκδρομές τις λέσχες
Φτιάχτηκε με περίσσιο μεράκι και με ιδέες ώστε να είναι κάτι διαφορετικό από τις άλλες λέσχες του χώρου.
Τα μισά από τα ιδρυτικά μέλη της είναι επαγγελματίες που έχουν άμεση σχέση με το 4χ4. Εμείς λοιπόν φίλοι, όλοι βάλαμε και τους φίλους μας και την ιδρύσαμε.
.............................................................................................................................................................
Share on Google Plus

About k

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment