ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΡΟΣ 1

Ήταν άνοιξη του 05 και στην Εκάλη είχε γίνει χαμός. με είχαν διαγράψει και η λέσχη είχε διχαστεί. εκείνη την περίοδο είχαμε πολύ στενές επαφές με τον Δημήτρη. μια μέρα και ενώ πηγαίναμε σε μια εκδήλωση στο αεροδρόμιο του ελληνικού στον Σιδέρη , πέταξα μια ιδέα. Βέβαια πριν καιρό είχαμε ξανασκεφτεί μια άλλη λέσχη την αθηναϊκή λέσχη αλλά δεν ευδοκίμησε. η ιδέα του Δημήτρη ήταν Αττική και έτσι η πρώτη ιδέα ήταν γεγονός. αποφασίσαμε να βρούμε ιδρυτικά μελή που να μπορούμε να εμπιστευτούμε τότε. έτσι βρήκαμε τότε τον μάπα τον Αθανασίου κ.α και κανονίσαμε μια συνάντηση στον Μιχάλη. Εκεί σε μια πανηγυρική συγκέντρωση και καλό φαγοπότι είπαμε να φτιάξουμε την αττική λέσχη 4χ4..επειδή ξέραμε τις μαλακιές της Εκάλης είπαμε να αποφύγουμε προηγούμενα λάθη. ο Αθανασίου ανέλαβε γραμματέας προσωρινά και βάλαμε θυμάμαι κάθε μαλακια που είχε γίνει παλαιοτέρα, την κάναμε σωστή και την προτείναμε για το καταστατικό. τότε ήθελε να είναι στα ιδρυτικά μέλη και ο μακρογκικας ο οποίος είχε κόντρα με τον Αθανασίου και ήθελε να είναι μέσα. βέβαια ο μαλακας αν και έβαλε υπογραφή δεύτερος πίσω από το καταστατικό μετά ήθελε καν μην είναι στην λέσχη. τότε φοβόταν πολύ την Εκάλη και δεν ήθελε να είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο. το καταστατικό το ανέλαβε ένας φίλος δικηγόρος ο οποίος έκανε καλή δουλειά.


Ψάχναμε να βρούμε χώρο για το εντευκτήριο μια στη Σπύρου πατση κ μια στη Κηφισιά. αλλά αν και είχαμε βρει το σημερινό σημείο το καθυστερούσαμε.

Ο ατταρτ είχε κάνει πρόταση να γίνει η έδρα στη πιστά του

Έτσι μια μέρα πήρα τον Στιβαχταρη και του είπα το και το. αυτός σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει και κάποιο κέρδος και είπε ναι.

Έτσι αφού πήραμε τον χώρο και βάλαμε ο Δημήτρης και εγώ τα πρώτα λιλί ο Μιχάλης και εγώ βάψαμε ο Κρέων έφτιαξε τραπέζια και πάσο και ντουλάπες και μας πήρε ελάχιστα χρήματα τα οποία έβαλαν οι αδελφοί Ταλουμη καρέκλες ο Δημήτρης αιρκοντίσιον ο βυτογιαννης φωτά ο Φραγκίσκος, ηλεκτρολόγος ο πεθερός μου κομπιούτερ τηλέφωνα φαχ εγώ καρέκλες εγώ και έτσι ξεκινήσαμε.

Στη αρχή μας προγκίξανε στα φόρουμ και από την Εκάλη ότι σε τρεις μήνες θα έχουμε κλείσει. αλλά ο Μήτσος έλεγε μη μιλάτε και έτσι τον ηπιανε.

Ξεκινήσαμε το πρώτο δς με Τριανταφυλλίδη Αθανασίου Κορκα έμενα και μάπα .μετά το τσακωμό με το μάπα αυτός δεν ξαναφάνηκε.
Share on Google Plus

About k

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment