ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΡΟΣ 2

Η λέσχη προχώρησε δυνατά και πολλά μέλη ερχοντουσαν . ήρθαν φίλοι από την Εκάλη ήρθαν παλιοί ξεχασμένοι ήρθαν μέχρι και άτομα που μας είχαν προγκήξει άσχημα από την Εκάλη. εμείς όμως με καλό τρόπο ,με χαμόγελο αλλά και με όρεξη τους περιμέναμε. και εκδρομές ήρθαν και μπράβο είπαν και μας άρεσε αυτό.


Μια μέρα ήρθε στην λέσχη ο Νίκος

Ο παπαράτσι ήταν εντάξει παιδι. ηταν φτιαγμένος για πολλές ειδικές υπηρεσίες. Πάντα με χαμόγελο πάντα με χαρά και όρεξη και με τον πρόεδρο φτιάξαμε μια ομαδα βοηθειας οακ. Αυτή θα βοηθαγε οσους μπορουσε. θα κάναμε ντόρο πολύ γιατί τα τουτου μας ήταν τουμπανα και εμείς με μεγάλη όρεξη.

Και βάνει μπροστά ο πρόεδρος με το Νικόλα και κάνουν μια ομάδα που μιλαγε όλο το σώμα εθελοντών. ο παπαράτσι πήρε και ένα αμάξι καλό και ήταν μέρα νύχτα στους έχοντες πρόβλημα. νερά, ποτάμια φωτιές, τα πάντα. αλλά σε μια καμηλοδιαδρομη εκεί στα Βαρδούσια είχε λίγο το λαδί έφυγε στα 33 αφού άφησε πίσω ορφανά. Τον θυμόμαστε πάντα.

Η Αττική συνέχισε τον δρόμο της αλλά πολύ αργότερα και αυτό γιατί κάνεις δεν είχε όρεξη να πάει στο βουνό. σιγά σιγά αφού ο χρόνος είναι φάρμακο δειλά δειλά ξεκινήσαμε να βγαίνουμε έξω. να πάλι εκδρομές να νταβαντούρι. γενικά και για να μην περιαυτολογούμε η λέσχη από το 2006 μέχρι το 2009 έκανε πάνω από 100 εκδρομές και εκδηλώσεις . από αυτές άντε 5-6 να ήταν άστοχες .οι άλλες ήταν πολύ καλές και σε αυτό συνέβαλε η γνώση σε οργάνωση και ετοιμασία του Δημήτρη οι διαδρομές που εγώ είχα βγάλει από τα τόσα χρόνια στα βουνά η εμπειρία που είχαμε από την Εκάλη .

αλλά και οι εκδρομές που έκαναν οι κορκας 6-7 τον αριθμό ,Στεφανίδης 3 Ξάνθος 3 Σακκάς 2 Διαμαντόπουλος , Σαρρής 4 και Μπαμπουρης που έκανε Γράμμο και Καππαδοκία

Έγιναν εκδρομές ανδρικές γινανε δύσκολες ,γινανε περιηγητικές μικρές και μεγάλες έγινε το έπος που ήταν πρωτοπορία.

Οι εταιρείες του χώρου μας αντέγραφαν. ήρθαν μέχρι να μας πουν να σταματήσουμε γιατί χαλάμε την δουλειά αλλά και να μας πουν να συνεργαστούμε. Η λέσχη ήταν δυνατή. Τα μέλη είχαν ομόνοια και ο πρόεδρος ήταν βράχος . στους χώρους αλλά και στις εκδηλώσεις είχαμε πλούτο και λεζάντα.

Μικρές αψιμαχίες αλλά και αντιδράσεις λυνόντουσαν μιας και ο πρόεδρος είχε τον τρόπο.

Ήταν πολλά τα μέλη τα αξιόλογα στη λέσχη .ήρθαν μέλη σαν τον Γατζουλα τον Σαρρή τον Μαρινη τον Ανωγιατη τον Αρβανιτίδη τον Βουρτση. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε μέλη όχι καλά. το σπουδαιότερο όμως όπως έλεγα ήταν ότι δεν είχαμε κανένα μαλακα μέλος. ήταν όλα τα μέλη διαλεκτά. Δεν μπορω να ξεχασω καποιο μελος. επρεπε να κανω αναφορα σε ολο τον καταλογο.!!!!!!Ήταν η λέσχη τέτοια. Δεν δίναμε δικαιώματα δεν μπαίναμε σε φόρουμ να ξεκατινιασθούμε όπως σήμερα. Όλα τα λέγαμε στη λέσχη και ήμασταν αγαπημένοι .
Share on Google Plus

About k

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment