ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΡΟΣ 3

Όλα τα καλά όμως περνανε. έτσι και εδώ άρχισε όταν ο πρόεδρος σε μια εκδήλωση στα Γιάννενα αγάπησε τρελά. ήρθαν τα πάνω κάτω. άρχισε ο πρόεδρος την αλλαγή της ζωής του .και καλά νάνε είπε ότι μάγκες εγώ φεύγω στα Γιάννενα και κάντε τσαντίρι μονοί σας. ότι θέλετε εγώ εδώ. Και παντρεύτηκε στα Γιάννενα και πήγαμε όλοι φάγαμε ήπιαμε και μετά αποφάσισαν να γίνω πρόεδρος εγώ. όχι πως δεν ήθελα αλλά ήταν ζόρικα.


Ξεκινήσαμε λοιπόν αλλά άρχισαν και τα όργανα. Η γραμματέας που είχε η λέσχη από τον Δημήτρη με τον μέλος άνδρα της δεν της άρεσε. Το νέο σχήμα προσπαθήσαμε να το κάνουμε να είναι πιο ευέλικτο πιο δημοκρατικό . και αυτό μάλλον βλάπτει. οι εκδρομές συνεχίζονταν αλλά μια ομάδα τριών που φέρω την ευθύνη που ήρθαν στη λέσχη άρχισαν την γρίνια .οι εκδρομές είναι ήρεμες θέλουμε δύσκολα και άλλα.

Μια μέρα ήρθαν στη λέσχη και άρχισαν το τσαμπουκά. Φωνές βρισιές και απειλές. Εγώ δεν ενέδωσα και έφυγα και εμείνανε να βρίζουν και να απειλούν. Σε απόφαση του συμβουλίου αποφασίστηκε να παυθουν από την λέσχη και ηρεμήσαμε. Για λίγο όμως . ο Γιώργος και η γραμματέας είχαν ξεκινήσει το έργο τους. Έλεγαν σε όλα τα μέλη που ερχοντουσαν δήθεν ………εμπιστευτικά ότι κάνουμε ατασθαλίες στη λέσχη . Ότι δεν ακούμε τα μέλη και ότι έχουμε προβλήματα. Σε κόντρα με τα μέλη του συμβουλίου και ειδικότερα με τον Γιάννη Στεφανίδη ο οχετός βρισιών από την γραμματέα μεγάλωσε. Σε εκδρομή στα Γιάννενα ξεστόμιζε τόσες ύβρεις που πολλοί ξαφνιαστήκαν αν μιλά γυναίκα . Ο Τριανταφυλλίδης όλο αυτό τον καιρό επειδή μάλλον είχε τους λόγους του  δεν μιλαγε η έλεγε ότι ήθελε .τα πάντα ακόμα και σήμερα περνανε από πάνω .Ο Μαρινης ξεκίνησε με την παραίτηση του που την έβαλε στον πινάκα ανακοινώσεων και κανένας δεν την κατέβασε !!!! και μέσα σε αυτή την φάση δεν ήθελα πολύ γρίνια εγώ. έτσι είπα παιδιά Γ.Σ και εκλογές. Έτσι και αλλιώς ο Μπελεγρατης δεν μπορούσε άλλο ο Αδαμόπουλος είχε δουλειές ο Τριανταφυλλίδης ήταν στα Γιάννενα. Άντε να κάνουμε αρχή ξανά.

Το τι έγινε στη Γ.Σ ???
Share on Google Plus

About k

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment