απαντηση!!

Μετα απο μια σειρα κακοβουλων μηνυματων απο ορισμενα ατομα του......χωρου  απαντω χωρις σχολια.


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




Είμαι στο χώρο της τετρακίνησης πάνω από 20 χρόνια όταν μερικοί δεν ήξεραν ούτε ποδήλατο να καβαλάνε –τότε μάθαιναν να καβαλάνε καλάμι… Η ιστορία μου είναι γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο-αγωνιστική εμπλοκή-συνιδρυτής λεσχών- διοργανωτής εκδρομών και άλλων ποικίλων δραστηριοτήτων. Έχω την εμπορική ιδιότητα που μου επιτρέπει νόμιμα να πωλώ αγαθά επί κέρδει.

Πρόσφατα ενέσκηψαν στον χώρο όψιμοι τιμητές μου που εν πολλοίς δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, ήτοι: άτομα που είδαν τον χώρο του 4χ4 ως χώρο προβολής, και χώρο επίδειξης της μεγαλομανίας τους .Τα άτομα αυτά αντί να κοιτάξουν να μάθουν πώς θα βελτιωθούν ως οδηγοί του 4χ4 και πώς θα ωφεληθούν από τη γνώση των πιο πεπειραμένων, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «βγάλουν το μάτι» όσων έχουν υπερπολλαπλάσια εμπειρία .Έτσι φτάσαμε στο σημείο να έχουν άποψη επί παντός του επιστητού και σε θέματα ακόμη τα οποία αγνοούν λόγω ασχετοσύνης και απειρίας. Αντί να συμμετέχουν στα δρώμενα του χώρου, κοιτάζουν πώς να κακολογούν αυτούς που έχουν προσφέρει .

Στο προκείμενο: υπήρξα από το 1991 μέλος της λέσχης «Εκάλη 4Χ4» συνιδρυτής της off road adventures και εμπνευστής καθώς και συνιδρυτής της λέσχης «Αττική 4Χ4». Κάποιοι λοιπόν με «βρήκαν» και δεν τους βρήκα. Κάποιους μάλιστα τους προσκάλεσα και να έρθουν . Ως απλό μέλος και ως διοικητικός, με ένοιαζε τα μέλη να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να περνάνε καλά. Σε αντίθεση με αυτούς που διασπείρουν τη διχόνοια, φρόντιζα να γεφυρώνω τις όποιες αντιθέσεις και διαφορές απόψεων. Αυτό προφανώς δεν άρεσε σε μερικούς γιατί τους «χάλαγε τη μαγιά». Τι να κάνουμε όμως, δεν μπορεί όλοι να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Σε ότι αφορά στην επαγγελματική μου δραστηριότητα, αν αποφασίσω να βάλω συνέταιρο στην επιχείρηση μου, να είστε βέβαιοι θα τον βρω μοναχός μου δεν χρειάζομαι δραγουμάνους .

Τις συκοφαντίες, τα ψεύδη και τις ανυπόστατες -δήθεν ειδήσεις- απαξιώ να σχολιάσω δημόσια γιατί προέρχονται από συνειδητά αργόσχολους και συστηματικά ανεπάγγελτους που δεν με ξέρουν ούτε ως άνθρωπο ούτε ως επαγγελματία . Οποίος έχει τα κότσια και φοράει παντελόνια, τον προκαλώ δημόσια να παραθέσει αποδείξεις και στοιχεία . Διαφορετικά είναι κοινός συκοφάντης και θα αντιμετωπιστεί νομικά όπως του αρμόζει. Αρκετά μέχρις εδώ, έχουμε και δουλειές να κάνουμε. Ραντεβού στο βουνό (οι υπόλοιποι offroaders στο πληκτρολόγιο και μετά μαμ και νάνι-κοκό δεν έχει .
Share on Google Plus

About k

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment